Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Martin obvinený zo znásilnenia študentiek: Narafičili to na mňa!
Zdielať na

Martin obvinený zo znásilnenia študentiek: Narafičili to na mňa!

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Traja mladíci z Nového Mesta nad Váhom mali znásilniť dve stredoškoláčky. Polícia najprv zatkla všetkých troch podozrivých mužov, no zo zločinu znásilnenia zatiaľ obvinila iba jedného. Aj ten je už na slobode.

Martin svoju vinu popiera

Aj Martina zatkla polícia. Je totiž jedným z troch mladíkov z Nového Mesta nad Váhom, ktorých polícia zatkla, pretože v pondelok popoludní mali v byte opiť a znásilniť dve iba 15 a 17-ročné študentky.

Kým 23-ročného Martina a 25-ročného Romana polícia po dvoch dňoch zo zadržania prepustila, tretieho vyšetrovateľka zatiaľ ako jediného obvinila a spracovala návrh na jeho väzobné stíhanie. 

Dvadsaťpäťročný Martin, ktorý čelí obvineniu zo znásilnenia neplnoletého dievčaťa, od začiatku svoju vinu popiera. Nateraz si môže vydýchnuť - sudca okresného súdu v Novom Meste nad Váhom ho pustil na slobodu.

"Sudca obvineného nevzal do väzby a prepustil ho zo zadržania na slobodu, pretože nezistil u obvineného žiadny dôvod väzby," potvrdil hovorca Krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus. 

Dievčatá už chodia do školy

Prokurátor podal proti tomuto rozhodnutiu sťažnosť. Stále obvinený mladík tvrdí, že v byte síce bol, no vinu na neho zvalili, teraz už zrejme bývalí kamaráti, Roman a Martin. „Zatiaľ sa im nepodarilo preukázať trestnú zodpovednosť," doplnila hovorkyňa KR PZ Trenčín Elena Antalová.

Podľa našich informácií obe údajne znásilnené študentky sa už niekoľko dní normálne zúčastňujú vyučovania vo svojich školách. Ako nakoniec polícia tento prípad uzavrie, ukážu až najbližšie dni.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy