Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Chlapec (†5) vypadol z okna. Doma bol sám, čakal na babku
Zdielať na

Chlapec (†5) vypadol z okna. Doma bol sám, čakal na babku

ČESKÁ TŘEBOVÁ / Ak príde rodina o dieťa, je to vždy veľká tragédia. Keď sa navyše dalo nešťastiu predísť, často nasledujú výčitky do konca života. Tak to zrejme bude aj v prípade malého škôlkára, ktorý dnes ráno vypadol zo štvrtého poschodia.

Hral sa na balkóne

Malý chlapec vypadol z balkónu na štvrtom poschodí.5-ročný chlapec býval v dome spolu so svojimi dvoma súrodencami a rodičmi. Chlapec si pootvoril balkón, hral sa na ňom a neskôr z neho vypadol. "Ten malý tu ležal. Pokúšali sa ho oživovať, potom priletel vrtuľník, dve sanitky, ten vrtuľník odletel," hovorí suseda. 

Chlapec mal byť doma sám

"Dieťa na mieste napriek všetkej starostlivosti lekárov ťažkým zraneniam podľahlo," uviedla hovorkyňa polície v Ústí nad Orlicí Lenka Vilímková. Prečo sa malý chlapec hral na balkóne a kto ho strážil, sú momentálne otázky pre kriminálku, ktorá sa bude celou tragédiou zaoberať. Či bolo dieťa bez dozoru sa miestna polícia odmietla vyjadriť. Z našich zdrojov vieme, že bol chlapec doma sám. Matka odišla do práce a od čakal na babičku, ktorá ho mala prísť strážiť. 

Téme sa venuje reportérka Jana Šťástková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy