Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Samko (6) vypadol z 3. poschodia! Zachránilo ho pár centimetrov...
Zdielať na

Samko (6) vypadol z 3. poschodia! Zachránilo ho pár centimetrov...

Samko z Rišňoviec si sám otvoril okno v spálni na treťom poschodí a stalo sa to najhoršie, čo sa v takýchto prípadoch stáva. Vypadol z neho a padal z až 10-metrovej výšky! Miesto spánku vo svojej postieľke tak skončil v nemocnici. No teraz sa podržte - našťastie len s jediným škrabancom!!!

Chcel sa ešte pred spaním hrať

Chlapček sa totiž pred spaním chcel ešte chvíľku hrať a to ho mohlo stáť život. "Minútka, dve minútky, čo tam bol sám v izbičke a otvoril okno a vypadol," komentoval šokovaný otec Samka. Podľa neho je chlapec veľký výmyselník. "Vetračka bola otvorená, ale on si vedľajšie okno otvoril a neviem, či sa nahol, nevieme vôbec."

Obrovskú ranu začuli susedia, ktorí boli vonku. Okamžite sa išli pozrieť, čo sa stalo. A zbadali chlapčeka nehybne ležiaceho na zemi. Ihneď zavolali záchranku. "Chvíľu bol v bezvedomí, ale potom začal plakať," spomína si na hroznú udalosť susedka. Samko totiž nedopadol na betón, ale trávnik, ktorý zrejme náraz stlmil.

Život mu zachránili centimetre

"Tu mal hlavu, tam mal nohy a naboku ležal, stačilo pár centimetrov a spadol by hlavou na betón," hovorí neveriacky otec. Po hrozivom páde sa Samkovi nič nestalo. "Všetci svätí stáli pri ňom, on nemá nič, ani krvácanie, ani zlomeninu." Samko si totiž z pádu odniesol len jeden malý škrabanec na lakti.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy