Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Muž (61) chcel skočiť z okna, hasiči sa museli zlaňovať
Zdielať na

Muž (61) chcel skočiť z okna, hasiči sa museli zlaňovať

V Nitre vyšiel do bytu na piatom poschodí a odtiaľ sa chystal skočiť. Takto si zrejme plánoval vlastnú smrť 61-ročný muž. O svojom úmysle však informoval svojho kamaráta, ktorý neváhal a okamžite zavolal pomoc. Hasiči spolu s policajtmi z pohotovostnej motorizovanej jednotky rozbehli náročnú záchranu o mužov život...

Nechcel zraniť ľudí ani deti...

61-ročný Pavel si k oknu svojho bytu prisunul stoličku a vyklonil sa. V tej chvíli pri ňom zrejme stáli všetci svätí, pretože zazrel kamaráta a to mu zrejme zachránilo život. Spýtal as ho totiž, či pod oknom nestoja žiadni ľudia a hlavne žiadne deti. Pri výskoku totiž nechcel nikoho zraniť.

Hasiči a policajti naplánovali akciu

Jeho kamarát pochopil, že nejde o žart a okamžite kontaktoval záchranárov. Prišli aj nitrianski hasiči aj policajti a rozbehli náročnú záchrannú akciu. Dohodli sa, že zatiaľ čo policajti sa priblížia k mužovým dverám, hasiči sa zlania k oknu jeho bytu.

Policajti následne po dohodnutom signále vyrazili dvere. V tom momente sa muž od okna odvrátil a zlanení hasiči ho zatlačili dovnútra. Plán vyšiel.

Ťažký život ho dohnal k činu

Muž bol následne prevezení do nemocnice. Podľa našich informácií chcel svoj život takto drasticky ukončiť preto, že je nevyliečiteľne chorý, žije sám a teda mu nemá kto pomôcť.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy