Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Alkohol likviduje zábrany. Presvedčili sa o tom aj ružomberskí policajti
Zdielať na

Alkohol likviduje zábrany. Presvedčili sa o tom aj ružomberskí policajti

RUŽOMBEROK / Aj vaše mesto vyzerá po víkende akoby sa ním prehnalo tornádo? Prevrátené odpadkové koše, vytrhnuté dopravné značky, a rozbité výklady. Zdá sa, že mladí ľudia pod vplyvom alkoholu, sú schopní zničiť prakticky všetko.

Vysmiati chlapci demolovali smetný kôš

Ružomberskí policajti pri nočnej akcii v meste prichytili aj dvoch mladíkov, ktorí si svoju prebytočnú energiu vybíjali na smetnom koši. Hliadka po oznámení zadržala dvoch chlapcov vo veku 14 a 15 rokov. Obaja sa podrobili dychovej skúške s takmer identickým výsledkom. Dobrá nálada ich však neopustila ani na  policajnej stanici. "Neodpovedáme radšej, bez komentára," povedal jeden z výtržníkov s úsmevom na perách.

Mestskí policajti preverovali aj oznámenie od občana, ktorí nahlásil, že vidí v areáli bývalých tehelní podozrivé osoby s vozíkom. "Oni od cesty dáko nechodia, to skôr od zadu. Tu majú diery v plote," uviedol muž. Zlodejov do areálu priťahuje najmä železný šrot. Zrejme však pred hliadkou tentokrát ušli.

Zasahovali aj v útulku

O pár minút neskôr, už mestskí policajti zasahovali v útulku pre bezdomovcov. Jeden z mužov bol značne pod vplyvom alkoholu. Pravidlá útulku nepustia, aj keď niektorí bezdomovci, by ich najradšej zmiernili. "Ja osobne to beriem, lebo keby tam bolo19 ľudí opitých alebo 9 ľudí opitých, bola by to blbosť, ale ak si dáte pivo niekde v krčme, je to normálne," hovorí častý "klient" útulku.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy