Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Z Dunaja vytiahli mŕtvolu muža (†38)
Zdielať na

Z Dunaja vytiahli mŕtvolu muža (†38)

BRATISLAVA / Mŕtveho 38-ročného Bratislavčana vytiahli v sobotu z Dunaja. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, krátko po 10:15 polícia prijala na linku 158 oznámenie, že v Dunaji pod Prístavným mostom je utopená osoba, čo potvrdila policajná hliadka.

Lekár nevylúčil ani cudzie zavinenie

"Som si myslel, že to je bunda. Tvárou bol do vody. Nohy som nevidel, iba telo," uviedol svedok. Záchranári si najskôr mysleli, že ide o samovraha, ktorý skočil z mosta. Krátko po obhliadke sa na vec pozerali inak. "Vyzerá to tak, že sa nejedná o pád z výšky, ani utopenie," uviedol lekár Ommar Samman.

Lekár na mieste nevylúčil ani tú najhoršiu alternatívu a následné zbavenie sa mŕtveho tela. "Ako naschvál, keby ho niekto tam hodil na brehu," uviedol Samman.

Iný rozmer prípadu

Po príchode súdneho lekára na miesto, prípad dostal iný rozmer aj preto polícia túto verziu nepotvrdila. Zatiaľ sa skôr prikláňa k samovražde, k smrti spôsobenej nešťastnou náhodou alebo v dôsledku zdravotných problémov.

Muža z vody vytiahli hasiči a policajti na mieste zistili jeho totožnosť. "Ide o 38-ročného Bratislavčana, ktorý podľa vyjadrenia privolaného lekára zomrel pravdepodobne bez cudzieho zavinenia. Presnú príčinu smrti budeme poznať až po výsledkoch z pitvy," dodala Kurucová s tým, že polícia sa prípadom ďalej zaoberá.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy