Jasno
15°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Mŕtvy muž (†31) v aute. Samovražda nejde susedom do hlavy
Zdielať na
Krimi

Mŕtvy muž (†31) v aute. Samovražda nejde susedom do hlavy

Plynová pištoľ, ktorú môžete vlastniť aj bez povolenia, zabíjala na Záhorí. Ranu z tejto zbrane neprežil mladík v dedine Suchohrad. Polícia teraz vyšetruje, či si siahol na život sám.

31-ročného muža usmrtil výstrel zo špeciálne upravenej plynovej pištole. Podľa susedov telo v aute objavil jeho otec. Myslel si, že mladík tam zaspal. Záchranku aj policajtov zalarmoval v pondelok ešte pred deviatou ráno. "Po príchode na miesto zistili, že telo mŕtveho muža sa nachádza vo vozidle značky Renault 19, na českom evidenčnom čísle vozidle, ktoré si nebohý kúpil v Čechách," informuje hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

Večer predtým sa dobre bavil

Podľa kamarátov si tam chodil zarábať na stavby, domov sa vracal po niekoľkých týždňoch. V nedeľu večer si ešte šiel v dobrej nálade posedieť do neďalekého baru. "Bavil sa s nami v pohode a taký veselý bol, napitý," hovorí jeden zo susedov. Tí sú jeho náhlou smrťou prekvapení o to viac, že sa aj vďaka práci pozviechal z problémov, ktoré mal v minulosti. Nepriateľov vraj nemal a v byte žil s rodičmi aj bratom.

Zatiaľ to vyzerá na samovraždu

Ďalší sused: "Nejde mi do hlavy prečo, lebo už mal aj robotu, všetko mal." Ten prvý dodáva: "Často ho vonku nebolo vidieť, ale keď bol, tak s ním bola zábava." Policajti v aute vedľa tela našli aj plynovú pištoľ. Na jej držbu povolenie nepotreboval. Suseda: "My nevieme nič, my tiež čakáme, že sa niečo dozvieme." Polícia prípad vyšetruje ako prečin usmrtenia. Zatiaľ je teda pravdepodobné, že mladík si na život siahol sám. Viac ale ukáže ďalšie vyšetrovanie a súdna pitva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Mŕtvy_auto_plynová_pištoľ

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy