Oblačno
17°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Miss (†22) zastrelená vojakmi. Viezla sa s priekupníkmi drog
Zdielať na

Miss (†22) zastrelená vojakmi. Viezla sa s priekupníkmi drog

22 / ročná mexická kráľovná krásy bola zabitá v severomexickom štáte Sinaloa počas prestrelky medzi vojakmi a priekupníkmi drog, s ktorými cestovala. Podľa agentúry AP to dnes oznámila prokuratúra.

Mŕtva miss vedľa AK-47

Mladá žena María Susana Flores Gámez vo februári tohto roku zvíťazila v súťaži krásy s názvom Miss Sinaloa 2012. Podľa prokuratúry sa viezla v jednom z áut, ktoré v sobotu asi hodinu prenasledovali vojaci. Nasledovala prestrelka, po ktorej našli telo miss v blízkosti útočnej pušky AK-47.

Miestne médiá podľa agentúry AP uviedli, že počas celkom sedem hodín trvajúcej prestrelky prišli o život ešte dvaja vojaci, jeden civilista a údajný člen zločineckej skupiny.

Drogové gangy a poriadna divočina

Vojna drogových gangov trvá v Mexiku už šesť rokov. Podľa nevládnych organizácií prišlo od začatia vojenskej ofenzívy proti drogovým gangom koncom roku 2006 o život viac než 37 000 ľudí. V nedeľu policajti na dvoch miestach v krajine objavili 19 mŕtvych tiel, údajne ďalšie obete spomínanej vojny. Z toho 11 tiel sa nachádzalo v severomexickom štáte Chihuahua.

Dnes podľa agentúry AP v tomto štáte našli ďalšie štyri telá mužov v odľahlom horskom meste, ktoré je známe ako centrum kmeňa Tarahumara. Telá boli vraj zviazané a boli na nich stopy po mučení.  Ďalší štyria muži a jedna žena boli zastrelení v obchode v metropole Chihuahuy. Podľa úradov išlo o predavačov kvetín.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Miss_Mexiko 2012_zastrelená

UniradioInforma.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy