Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Havária autobusu! Skolaboval vodič (50), dve ženy sa zranili
Zdielať na

Havária autobusu! Skolaboval vodič (50), dve ženy sa zranili

BOLKOVCE, LUČENEC / Autobus smerujúci do Lučenca do cieľa cesty nedorazil. Pred obedom totiž havaroval. Podľa predbežných zistení prišlo 50-ročnému vodičovi za volantom nevoľno a skolaboval. Autobus so 7 cestujúcimi a jedným dieťaťom skončil v jarku...

Dve ženy zranené

V momente nehody sedelo v autobuse 7 cestujúcich. Jedným z nich bolo aj 2,5-ročné dievčatko, ktoré bolo v šoku. Matka sa ľahko zranila. Dorezaná ostala podľa informácií reportérky Edity Hutkovej aj ďalšia cestujúca, 18-ročná dievčina, ktorá mala dorezané lýtko. Záchranári obe ženy na mieste vyšetrili, 18-ročné dievča však prevoz do nemocnice odmietlo.

Miestni si vodiča bránia

Podľa zistení Edity Hutkovej došlo 50-ročnému vodičovi v autobuse počas jazdy nevoľno. Išiel však na ceste menšou rýchlosťou, možno aj vďaka tomu nedošlo k horšej nehode s tragickými následkami.

"Autobus bol pomerne novší a vodič mal mať všetky lekárske vyšetrenia v poriadku. Pre svojho zamestnávateľa pracoval už od roku 2006 a je dlhé roky dobrým vodičom. Pochvaľujú si ho aj miestni, ktorí ho popisujú ako milého, bezpečného a pomalého vodiča," informovala Hutková. Vodiča si nechali v nemocnici na pozorovaní a podstúpi ďalšie vyšetrenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy