Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Muž (33) prepad benzínky ohlásil. Chcel cigarety a aspoň 20 eur
Zdielať na

Muž (33) prepad benzínky ohlásil. Chcel cigarety a aspoň 20 eur

DETVA / Prepady benzíniek u nás už nie sú ničím výnimočným. Lupiči zamestnancov väčšinou ohrozujú nožom, strelnou zbraňou, či jej atrapou. Mladý muž však čerpaciu stanicu v Detve prepadol s netradičnou zbraňou a zamestnancov pred tým dokonca varoval.

Oznámil im, že sa vráti

Muž, ktorý prepadol čerpaciu stanicu v Detve bol poriadne sklamaný. Prišiel sem totiž asi okolo pol deviatej večer a pýtal si peniaze. Zamestnanci ho však rázne odmietli. Odišiel teda so slovami, že o 10 minút príde modré lučenecké auto a budú tu mať prepad. O 10 minút vyhrážky splnil.

Muž sa vrátil s drevenou latou v ruke a svoju požiadavku zopakoval slovami - "toto je prepad! Dajte mi kartón cigariet a aspoň 20 eur!" Niekoľkokrát sa zahnal latou, našťastie sa ho zamestnancom podarilo spacifikovať.

Chcel cigarety a "aspoň" 20 eur

33-ročný Adam skončil v policajnej cele. S putami na rukách ho takto priviezla policajná eskorta na zvolenský súd. Prokurátor aj vyšetrovateľ totiž preňho žiadali väzbu.

Zamestnanci pumpy ani obvinený lupič o prepade hovoriť nechceli. Nevedno, či bol mladý muž v bezvýchodiskovej situácii, alebo len dostal chuť na cigaretu a drevená lata mu prišla pod ruku. Z kamery však radosť nemal. "Nech mi nesvieti do očí, lebo môžem dostať záchvat." Adamovi teraz hrozí 12-ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy