Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Daniel (41) si pri lúpeži odniesol bravčovú kosť a slaninu
Zdielať na

Daniel (41) si pri lúpeži odniesol bravčovú kosť a slaninu

DOLNÝ KUBÍN / Asi týždeň sa bude liečiť 43-ročný invalidný dôchodca z Dolného Kubína, ktorého prepadli vo vlastnom dome. Lupič si odniesol bravčovú kosť a tri kusy slaniny. Páchateľ v krátkom čase skončil v rukách polície.

Bravčová kosť a slanina

Vyšetrovateľ 41-ročného Daniela obvinil z lúpeže a porušovania domovej slobody. Páchateľ majiteľa domu napadol v chodbe, chcel peniaze a mužovi hrozil zabitím. Prehľadal izbu, porozhadzoval veci a keď nenašiel žiadne peniaze, muža znovu napadol.

Hrozí mu 7 - 12 rokov

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, útočník ho viackrát kopol do hlavy a krku. K peniazom sa nedostal a tak sa vrhol na chladničku. S úlovkom potom ušiel. Policajti ho zadržali v dolnokubínskom pohostinstve a našli aj ukradnuté veci. Obvinený muž je stíhaný vo väzbe, v prípade dokázania viny mu hrozí trest na sedem až 12 rokov.

Ženy mu mali zobrať peniaze a klobásu

"Povedal mi, že som najkrajšia a preto mu z peňaženky môžem zobrať všetko." Presne tak sa mal začať večer v krčme na železničnej stanici v Humennom. Pán Andrej na svoje slová doplatil. Dve ženy mali ukradnúť 67-ročnému Andrejovi okrem peňazí aj klobásu. Pozrite si reportáž Katky Kleknerovej.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy