Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
ZÁZNAM. Požiar áut, kamarát majiteľa zaútočil na reportéra
Zdielať na

ZÁZNAM. Požiar áut, kamarát majiteľa zaútočil na reportéra

ŠULEKOVO / Hasičom v Hlohovci prišlo pred treťou ráno hlásenie. V Šulekove na Pltníckej ulici totiž horeli dve autá. Mercedes Vito a Hyundai Terracan, zaparkované pred rodinným domom. To, že nejde o nešťastnú náhodu, predpokladajú aj hasiči. Kamarát majiteľa napokon od hnevu zaútočil aj na reportéra TV JOJ...

Hustý dym a plamene

Autá boli zaparkované za sebou pred rodinným domom. Na miesto požiaru boli ihneď vyslaní policajti a hasiči, ktorí začali okamžite s likvidáciou plameňov. Použiť museli aj dýchacie prístroje kvôli silnému zadymeniu.

10-tisícová škoda

Po lokalizácii požiaru ďalej otvorili predné kufre na oboch autách a dohášali ich motorové časti a interiéry. Následkom tohto požiaru vznikla majiteľovi škoda, ktorá bola vyčíslená na 10 000 eur. "Pravdepodobnou príčinou vzniku požiaru bolo úmyselné konanie neznámej osoby," informoval hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Marián Hruška.

Útok na štáb TV JOJ

Kamarát majiteľa auta sa nahneval. Zakúsil ho aj reportér David Mimra. "Čo tu natáčaš, čo tu natáčaš. Na ľudskom nešťastí idete točiť. Neskúšal to tam dávať, vypni tú kameru!" Najskôr slovné útoky, potom aj fyzický. Napokon si musel štáb na pomoc zavolať aj policajnú hliadku. Nikomu sa, našťastie, nič nestalo.

Téme sa venuje reportér David Mimra. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy