Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Agresívny dôchodca (82) vyšiel na ulicu a začal strieľať...
Zdielať na

Agresívny dôchodca (82) vyšiel na ulicu a začal strieľať...

TESÁRSKE MLYŇANY / Osemdesiatdvaročný dôchodca za bieleho dňa strieľal na ulici v Tesárskych Mlyňanoch. Muž zo špeciálne upravenej zbrane vystrelil náboj, ktorý sa používa do samopalov. Takýmto spôsobom chcel riešiť spory s príbuznými. Neteri a jej manželovi sa vraj vyhrážal už dlhšiu dobu.

Nevyriešené spory s rodinou

Dôchodca sa mal postaviť na ulicu a s prerobenou vzduchovkou jedenkrát vystrelil do vzduchu. "Povedal mi, že čaká na suseda," vraví ďalší sused. 82-ročný dôchodca vraj vystreli vo chvíli, keď uvidel manžela svojej netere. Tí majú domček v susedstve.

Vystrašení príbuzní sa po streľbe  zamkli v dome a zavolali políciu. Ozbrojený starček vyčkával na ulici. Nikto nemohol tušiť, čo sa chystá urobiť. Policajti boli na mieste za pár minút a muža zadržali.

Mal v rukách vzduchovku

Starček mal v rukách vzduchovku. Jej hlaveň má špeciálny nástavec, z ktorého vystrelil náboj určený do samopalov. Podľa predbežných zistení išlo našťastie o slepý náboj.

Dôchodca vraj rodine kedysi dohliadal na dom. Pred rokom však nechal otvorenú bránu a ich pes vybehol. Zabilo ho auto a tým to začalo. Od tej doby vraj muž na neter neustále útočí. Za streľbu mu hrozí 3-ročný pobyt za mrežami.   

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy