Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Konflikt v Pezinku na ulici skončil streľbou a smrťou dvoch ľudí
Zdielať na

Konflikt v Pezinku na ulici skončil streľbou a smrťou dvoch ľudí

PEZINOK / Mimoriadne tragicky sa skončilo pondelňajšie ráno v Pezinku. Priamo na ulici neďaleko miestneho amfiteátra zastrelil 56-ročný Pavol o 10 rokov mladšiu ženu. Streľbe mala údajne predchádzať hádka. Potom obrátil zbraň proti sebe. Nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov...

Boli ste pri tom? Pošlite nám foto či video. Ďakujeme!

Obaja zraneniam na mieste podľahli

Streľba sa odohrala krátko pred 7:00 na Rázusovej ulici v Pezinku. Policajti na mieste našli telá 56-ročného muža z okresu Senica a 46-ročnej ženy z Pezinka. Podľa doterajších zistení utrpeli obaja strelné poranenia, ktorým na mieste podľahli.

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal vykonaním neodkladných a neopakovateľných úkonov na mieste trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Pri mužovi ležala zbraň, ktorú policajti pri obhliadke zakryli kartónovou krabicou, aby sa neznehodnotili stopy. Podľa polície bola vražednou zbraňou, zbraň ČZ 83 kaliber 765. 

Policajti obhliadajú telá

V súčasnosti sa na mieste stále nachádzajú policajti a vykonávajú potrebné úkony. Všetky okolnosti spáchaného skutku sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Ak vyšetrovanie preukáže, že strelné poranenia žene a následne sebe spôsobil 56- ročný muž, bude trestné stíhanie v zmysle ustanovení Trestného poriadku zastavené. 

"Ďalšie informácie podčiarkujú nezmyselnosť tejto tragédie. Podľa našich informácií bol strelcom Pavol Švárny. Najskôr išlo o rannú hádku na ulici, ktorú prišli riešiť mestskí policajti. K tragédii došlo priamo pred očami privolaných mestských policajtov," opisuje situáciu priamo z miesta reportér Rasťo Striško.

Milenecký spor?

Je možné, že v tomto prípade išlo milenecký spor. To je ale stále v štádiu vyšetrovania. Podľa našich informácií mala tragédii predchádzať práve hádka. Zvláštne je, že nikto z obyvateľov bývajúcich pri ceste, kde sa strieľalo nič nepočul.

Dokonca ani strašia pani, ktorá býva priamo v dome, kde pred bránou ležala zastrelená pani Marta, zdravotná sestra na miestnej psychiatrii. Na miesto ihneď dorazili pezinskí mestskí policajti. Práve vtedy okolo prechádzal muž, ktorý zastrelenú dvojicu videl. "Ja som stál nad mužom. Z hlavy, kde sa strelil mu tiekla krv. Ruky mal pri tele a pištoľ vedľa hlavy. Žena mala pri sebe kabelku," uviedol muž.

Téme sa venuje reportér Rasťo Striško. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy