Jasno
16°
Bratislava
Smrť v prekliatom dome. Na zemi našiel mŕtveho kamaráta
Zdielať na

Smrť v prekliatom dome. Na zemi našiel mŕtveho kamaráta

NIŽNÁ / V Nižnej na Orave majú zrejme jeden dom prekliaty. Pred vyše štyrmi rokmi tam bodol nápadník zo žiarlivosti mladú ženu, ktorá útok len tak-tak prežila. Piatková noc na tom istom mieste ničím nezaostávala. Ráno majiteľ domu našiel na zemi ležať v predsieni mŕtveho kamaráta.

Kamaráti sa zrejme aj pobili

Pred štyrmi rokmi sa mal stať dom útočiskom pre mladú ženu a jej partnera. Podgurážený Jozef, nápadník ženy, ju však zo žiarlivosti bodol nožom takmer do srdca. Pred kamerou to popieral. "Ako môžem jej ublížiť, keď ju mám rád," povedal pred štyrmi rokmi na kameru Jozef. 

V sobotu ráno ostal majiteľ domu ako obarený. V dome prenocoval dvoch kamarátov. Jedného muža však našiel podľa našich informácií ležať zakrvaveného na zemi. Druhý údajne spal opitý v posteli. Medzi chlapmi vraj vznikla hádka a nie je vylúčené, že sa pobili.

Cudzie zavinenie ukáže pitva

Majiteľ domu údajne spal na poschodí a počas spánku nič nepočul. "Bol to dobrý človek, ja som hore spal a ráno som ho našiel," hovorí majiteľ domu. Lekár nevylúčil cudzie zavinenie, všetko však ukáže až súdna pitva. "Ohľadne úmrtia nie je možné povedať, nič konkrétne, lebo prebiehajú úkony a je potrebné vykonať ďalšie dokazovanie," informoval hovorca polície v Dolnom Kubíne Anton Steiniger.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Polícia_auto_nehoda_ilustračné foto_večer

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy