Jasno
13°
Bratislava
Tragédia! Vodička (†45) skončila v kanáli, utopila sa
Zdielať na

Tragédia! Vodička (†45) skončila v kanáli, utopila sa

IŽOP / V piatok večer na ceste medzi Veľkým Mederom a Medveďovom došlo k obrovskej tragédii. 45-ročná vodička sa zrejme len snažila predbehnúť iné auto, dostala šmyk a prevrátila sa. S autom však skončila v zavlažovacom kanáli a to sa rýchlo potápalo...

Skončila prevrátená v kanáli

Vodička na klzkej ceste zrejme počas predbiehania dostala šmyk. Najskôr sa jej auto prevrátilo na bok a kĺzalo sa ďalej, potom sa prevrátilo a skončilo v zavlažovacom kanáli. Tam sa rýchlo potápalo. Vodiči, ktorí prechádzali okolo, ihneď zastavili a snažili sa auto prevrátiť späť.

Policajti sa len prizerali?!

"Najprv sme sa snažili traja, štyria... Skočili sme do vody, bola asi po pás. Pokúšali sme sa auto prevrátiť, ale ako sme sa ho snažili podvihnúť, zabárali sme sa do bahna na dne. Zvnútra sme nepočuli ani necítili žiadny pohyb," komentoval jeden zo svedkov. "Auto sa nám podarilo prevrátiť asi po 8 minútach, ale tá pani sa už nehýbala."

Údajne zavolali aj mýtnych policajtov, tí sa však miesto pomoci mali len prizerať! Svedkovia boli napokon s autom úspešní, no vodička už nedýchala... záchranári jej poskytli prvú pomoc, prítomný lekár však napokon konštatoval smrť.

"Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že vodička nezvládla riadenie, prešla s vozidlom do protismeru a následne mimo cesty," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

KR HZZ v Trnave

Súvisiace články

Najčítanejšie správy