Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Pri Kľušove vpálilo auto do autobusu, 4 zranení!
Zdielať na

Pri Kľušove vpálilo auto do autobusu, 4 zranení!

KĽUŠOV / Neďaleko Bardejova došlo k nehode troch vozidiel. Podľa informácií reportérky Daniely Jurekovej dostal vodič auta so štvorčlennou posádkou na neupravenej ceste zrejme šmyk a vpálil do prednej časti autobusu. Následne auto odrazilo a vrútil sa do dodávky. 4 ľudia sa zranili, dvaja sú hospitalizovaní...

Šmyk na zasneženej ceste

Auto so štvorčlennou posádkou práve v piatok smerovalo do Bardejova. Okolo šiestej večer ho však zastavila ťažká zrážka. Tesne pred Bardejovom, pri Kľušove totiž vodič dostal na zasneženej neupravenej ceste šmyk a vrazil do prednej časti autobusu v opačnom jazdnom pruhu. "Ja som už išiel k zábradliu, už som nemohol nič robiť a jeho náraz - šmarilo do mňa dopredu. Ani vonku sme nemohli vyjsť... Len prišli požiarnici a zábradlie odpálili," popísal vodič autobusu Jozef.

V autobuse v čase nárazu sedelo 40 ľudí. Našťastie sa však nikto z cestujúcich nezranil. "Auto dostalo šmyk a podľa svedkov robilo na ceste esíčka, potom vrazilo do autobusu," popísala nehodu Daniela Jureková. Auto však následne odhodilo a to vrazilo do za ním idúcej dodávky. Ani jej posádke sa nič nestalo.

Štyria zranení

Hoci sa nezranili, cestujúci v autobuse potrebovali pomoc hasičov. Nedokázali sa totiž dostať von z vozidla. Dvere boli celkom zatlačené na zvodidlá.

Všetci štyria ľudia z havarovaného auta však boli prevezení do nemocnice. Dvaja ľudia sa zranili ľahšie a po ošetrení boli prepustení, podľa informácií Jurekovej však zranenia ďalších dvoch si vyžiadali hospitalizáciu. Zranení preto budú zrejme vážnejšie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy