Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Pochovali zavraždených manželov! Obyvatelia chcú pre vraha trest smrti
Zdielať na

Pochovali zavraždených manželov! Obyvatelia chcú pre vraha trest smrti

VEĽKÁ LEHOTA / Zúfalá rodina manželov Smondrkovcov z Veľkej Lehoty v sobotu prežila najhorší deň v živote. Poslednýkrat sa s nimi rozlúčili na miestnom cintoríne. O život ich mimoriadne surovo pripravil 38-ročný bývalý kukláč.

Odpočívajú v spoločnom hrobe

Smúti celá Veľká Lehota. Príbuzní aj známi sa v sobotu prišli s manželmi poslednýkrát rozlúčiť. "Boli veľmi dobrí kamaráti, pomáhali," hovorí obyvateľka obce. Prípravy na pohreb trvali niekoľko dní. Manželov pochovali do spoločného hrobu.

Na dôchodok sa vrátili do rodnej obce. Zostarnúť tu, sa im bohužiaľ nepodarilo. "Neviem, prečo k tomu muselo prísť. Je to veľká škoda," dodáva miestny. Obec je šokovaná. Annu a Milana poznali ako milých ľudí, ochotných každému pomôcť. Takúto smrť si nezaslúžili. "Sú to moji krstní rodičia. Je ťažko hovoriť," povedala nebohých príbuzná.

Trest smrti, nič iné si nezaslúži

"Sme boli kamaráti, je to šok pre celú rodinu," povedala medzi slzami ďalšia rodinná kamarátka. Ani týždeň po tragédii sa nálada vo Veľkej Lehote nezmenila, domáci sa nevedia spamätať. Surový čin bol vyvrcholením susedského majetkového sporu. Miestni sa stále dokola pýtajú, prečo vrah musel takto konať. Hovoria o prísnom treste, ktorý by mal dostať.

"Ten človek by mal dostať trest smrti," myslí si obyvateľka dediny. Zúfalá rodina, ktorá prežila najťažší deň v živote sa médiám stále vyhýba. 38-ročnému exkukláčovi hrozí 25-ročný trest, alebo doživotie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy