Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrôza v márnici. Zlodej manipuloval s mŕtvou ženou
Zdielať na

Hrôza v márnici. Zlodej manipuloval s mŕtvou ženou

KRÁĽOVÁ NAD VÁHOM / V obci Kraľová nad Váhom sa niekto vlámal do domu smútku a pokúsil sa okradnúť mŕtvu ženu. Páchateľ mal veľmi vážne poškodiť jej rakvu a manipulovať s jej telom. Veľká časť miesta bola navyše zakrvavená, keďže zlodej sa dorezal, keď liezol cez rozbité okno.

Rakvu zašpinil od krvi

V dedine mali pochovávať svoju 92-ročnú rodáčku. Jej telo ležalo v dome smútku v rakve. Zlodej zrejme dúfal, že nebohá bude mať na sebe niečo cenné, a tak ju prehľadával. Rakvu pri tom údajne vážne poškodil a navyše všetko zašpinil od svojej krvi.

Všetkých ľudí v dedine táto správa mimoriadne zaskočila. Keď sa dozvedeli, čo sa vlastne stalo v dome smútku, zostali v šoku. "Takéto niečo človek videl len v hororových filmoch," vraví starosta obce Ferenc Bergendi.

Žena nemala pri sebe cennosti

"Policajti zo Šale ešte v ten deň zadržali 30-ročného muža, ktorý sa ku skutku priznal," povedala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Ten je už obvinený z hanobenia miesta posledného odpočinku a tiež z krádeže.

Nebohá žena nemala pri sebe žiadne cennosti. Pochovali ju už počas nasledujúceho dňa. Jej najbližšia rodina, je z toho, čo sa stalo, stále psychicky zdrvená.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy