Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vyhrážky, bitky i kuchynské nože. Brat ohrozoval sestry
Zdielať na

Vyhrážky, bitky i kuchynské nože. Brat ohrozoval sestry

JELENEC / Rodinné spory riešil 65-ročný muž vyhrážkami, bitkami i tasením kuchynských nožov. Bezbranné dôchodkyne vraj škrtil a kričal, že ich zastrelí a odreže im hlavy. Súrodenci žijú spolu v rodičovskom dome v Jelenci.

Súrodenci žijú spolu 

Sestry dôchodkyne, z ktorých je jedna nevidiaca, brat údajne neustále napádal. Vyťahoval vraj na ne aj kuchynské nože. "Nad hlavu mi dal nôž, že do mňa pichne. Že neprežijem, keď dom nebude jeho," vraví jedna zo sestier. Na pomoc sestre, naštastie  pribehla 73-ročná žena. "Potom ma sestra ťahala do izby, v ktorej sme sa zavreli," dopĺňa.

Súrodenci žijú spolu v rodičovskom dome. Ich nažívanie je pre choré ženy nočnou morou. Vyhrážky a nadávky sú u nich na dennom poriadku. Všetko sa vraj deje pre majetky. Brat ich chcel predať. Sestry nesúhlasili a tak sa začal vyhrážať.

Po tomto minulotýždňovom incidente ženy zavolali políciu. Muža však do väzby nezobrali. "Ešte sa nám smial. Že ja to viem vybaviť. A bol 18-krát už trestaný," hovorí ďalej sestra.

Brat skončil vo väzbe

V piatok však Peter  na sestry znova zaútočil. Toto  mu už našťastie len tak neprešlo. "Muž bol obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania a v takzvanom super rýchlom konaní bol odsúdený na 17 mesiacov nepodmienečne," hovorí nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy