Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Brutálna vražda dôchodkyne (†74)! Na tele mala desiatky rán
Zdielať na

Brutálna vražda dôchodkyne (†74)! Na tele mala desiatky rán

TRNAVA / Polícia už má v rukách muža, ktorý je hlavný podozrivý z vraždy dôchodkyne v Trnave. Sedemdesiatštyriročnú ženu zabili niekoľkými bodnými ranami priamo v jej panelákovom byte. Navyše za bieleho dňa.

Susedia majú teraz strach

Pani Vierku vrah popravil nožom. Na jej nebohom tele sa nachádzalo veľké množstvo rán, čo naznačuje, že žena zomrela zvlášť brutálnym spôsobom. Mnohí nechceli veriť vlastným očiam, keď videli, čo sa za dverami bytu odohralo.

Nebohá dôchodkyňa bývala na v paneláku na okraji Trnavy. Susedia majú teraz strach. Boja sa, že ich stihne podobný osud. "Ja tiež chodím domov večer o pol jedenástej, teraz mám voľno, je to strašné," vraví jedna z obyvateliek paneláku. 

Nebohá vraj bohatá nebola

Polícia podozrieva z tejto vraždy 27-ročného muža. Tohto muža podľa infocmácií televízie JOJ sa podarilo zadržať ešte v utorok. Podľa neoverených informácií sa mal k brutálnej vražde dokonca priznať. Zatiaľ nie je obvinený, no nie je vylúčené, že sa tak aj stane.

"Vyšetrovateľ v tomto prípade začal trestné stíhanie z obzvlášť závažného zločinu vraždy," povedal ešte v utorok trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Dodajme, že dôchodkyňa údajne nemala žiadne bohatstvo a aj so susedmi vychádzala dobre.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy