Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jaroslav (48) znásilňoval a nútil k prostitúcii ženu. Zbalili ho kukláči
Zdielať na

Jaroslav (48) znásilňoval a nútil k prostitúcii ženu. Zbalili ho kukláči

POPRAD / Popradskí policajti zadržali hľadaného Jaroslava Zemančíka. Má 48 rokov a bol už 19-krát súdne trestaný, väčšinou za násilné trestné činy. Útočil najmä na ženy, znásilňoval ich, bil a predával ako prostitútky. Iba nedávno sa pritom vrátil z väzenia.

Znásilňovanú cez okno vyťahovali hasiči

Len v máji minulého roku sa Jaroslav Zemančík vrátil z väzenia. Odsedel si tam za násilie vyše 5 rokov. Väzenie však nepomohlo. Opäť si s ním niektoré ženy prežili peklo. Podľa našich informácií mal na znásilňovať a ponúkať na prostitúciu jednu ženu. Väznil ju dva mesiace! Zo šiesteho poschodia ju zachraňovali cez okno až hasiči. Ďalšiu ženu vydieral. Vyvolával jej niekoľkokrát denne a žiadal požičané peniaze.

Po Jaroslavovi popradskí policajti intenzívne pátrali niekoľko dní. Nebezpečného násilníka napokon zatkli. Spolu s kukláčmi vtrhli do bytu na sídlisku Západ. "Muž pri zatýkaní kládol aktívny odpor. Preto boli voči nemu použité donucovacie prostriedky," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Novinári, zase budú trepať chu*oviny

Na mieste v obytnom dome ostali policajti aj niekoľko hodín. Obyvateľom nebolo do reči. Niektorí totiž o jeho pobyte vedeli. Hrozí im preto obvinenie zo zločinu nadržovania a 3-ročné väzenie. Údajne Jaroslava ukrývali v izbe a vedeli, že je po ňom vyhlásené pátranie.  Iní poznajú Zemančíka osobne, ale nie v dobrom. "Poviem pravdu. Zlý, agresívny. Bil ženy. Vystrájal... Ponúkal mi sex za peniaze."

V policajnej cele sa údajne začal sťažovať na bolesť ruky. "Skry tú kameru, človeče... Je**utí novinári. Chu*oviny zas budú trepať," povedal na adresu štábu TV JOJ Zemančík. Z popradskej nemocnice ale putoval späť do cely. O treste po skončení vyšetrovania bude rozhodovať sudca. Ak ho uzná vinným, hrozí mu doživotie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy