Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
FOTOGALÉRIA. Autobus sa zrazil s dvomi autami, traja zranení
Zdielať na

FOTOGALÉRIA. Autobus sa zrazil s dvomi autami, traja zranení

SKALICA / Pri nehode linkového autobusu a dvoch osobných áut, ktorá sa stala po 13:00 na ceste II. triedy v smere Kúty - Kopčany, pri odbočke na Gbely, sa zranili traja ľudia.

Zrážke predchádzala otvorená kapota

Podľa predbežných zistení sa na Mazde otvorila kapota. Jej vodič zastavil, za ním idúci Peugeot stačil zabrzdiť, do neho však zozadu narazila 23-ročná vodička Škody Octavia, informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Náraz auto odhodil do protismeru, kde sa zrazilo s práve prichádzajúcim autobusom. Jednu osobu hasiči vyslobodzovali z auta.

Na mieste zasahovali dve posádky záchranárov. Ako povedal hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel, do nemocnice previezli dvoch pacientov s otrasom mozgu a narazeným hrudníkom a jednu osobu s poranenou driekovou chrbticou a s podozrením na zlomeninu panvy a predkolenia.

Cesta je momentálne neprejazdná

Na mieste zasahovali aj hasiči z Holíča a Kútov. Ohlásený požiar na mieste nehody sa napokon nepotvrdil, išlo len o únik pary z jedného z vozidiel, uviedla Miriam Žiaková z komunikačného oddelenia Prezídia Hasičského a záchranného zboru. Cesta je momentálne neprejazdná. Pre cestujúcich z autobusu zabezpečili náhradnú dopravu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy