Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Muž (61) sa vyhrážal bombou, boli to klobásy
Zdielať na

Muž (61) sa vyhrážal bombou, boli to klobásy

trošku netypické ráno zažili v stredu policajti v Trnave. Môže za to muž, ktorý priniesol do budovy polície batoh a tvrdil, že je v ňom bomba. Časť policajného riaditeľstva museli evakuovať...

61-ročný muž krátko pred ôsmou hodinou ráno v hale policajného riaditeľstva oznámil, že v ruksaku má údajne bombu. Tú mu mal nechať údajne doma muž, ktorý v minulosti pracoval s chemikáliami. Policajti okamžite zakročili, muža vyviedli von, uzavreli priestor a pre bezpečnosť evakuovali prvé poschodie. 

Príbeh si vyfantazíroval

"Polícia prípad vyšetruje ako prečin šírenia poplašnej správy. Vyšetrovateľ bude tento skutok skúmať, či bola naplnená podstata tohoto trestného činu," uviedla hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. Podľa našich informácii psychický stav muža, ktorý priniesol batoh s údajnou bombou, nie je dobrý. Celý príbeh si vyfantazíroval a sám mu aj uveril.

V ruksaku mal klobásy

Za šírenie poplašnej správy hrozí väzenie na 1 - 5 rokov. Ale keďže muž, ktorý priniesol tento ruksak na policajné riaditeľstvo nie je na tom najlepšie psychicky a v batohu nemal výbušninu, ale len bombastické klobásky, pravdepodobne potrestaný nebude.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/MAFRA/Anna Vavríková

Súvisiace články

Najčítanejšie správy