Oblačno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Mladík (†25) z Hankoviec sa mal ženiť, zahynul pri nehode...
Zdielať na

Mladík (†25) z Hankoviec sa mal ženiť, zahynul pri nehode...

Na východe Slovenska sa štvrtkové ráno začalo mimoriadne tragicky. Dopravná nehoda zobrala život iba 25-ročnému mladíkovi z obce Hankovce pri Humennom. Smeroval práve na absolventskú prax... O jeho život záchranári bojovali viac ako pol hodiny. Ťažkým zraneniam podľahol. Tragédia je o to väčšia, že podľa našich informácií sa mal Lukáš o niekoľko mesiacov ženiť.

Dostal šmyk a...

"Dostal šmyk, išiel za honkou a naraz pozerám, vyletel. Vyletel spod honky a rovno pod motor... Nebolo nič pomoci, všade krv... Nič, on mi rovno pod auto vletel," komentoval nešťastný vodič nákladného auta.

Ráno krátko po ôsmej smeroval 25-ročný Lukáš do Humenného. Podľa našich zistení bol vyštudovaný lesník a smeroval na absolventskú prax na Lesný úrad. Narazil však do nákladného auta, ktoré išlo v protismere. Šofér nákladného auta tvrdil, že sa mladíkovi snažil pomôcť, zrážka s Tatrou však mala fatálne následky.

Posypové auto až po nehode...

Záchranári oživovali Lukáša viac ako pol hodiny. Lekár však nakoniec konštatoval smrť. Viacerí okoloidúci vodiči sa sťažovali na stav vozovky a na prácu cestárov. "Teraz nedávno išiel posypovač. Ale už po nehode?" Na zľadovatenú cestu hromžili aj ostatní vodiči. Podľa cestárov bola vozovka v poriadku...

Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Za ten hrozí až 5-ročné väzenie. K prípadu budú prizvaní znalci z odboru dopravy. Tí určia vinu a mieru zavinenia.

Matka sa zrútila...

Rodičia správu o synovej smrti neuniesli. Matke museli údajne pomáhať záchranári. Rodina sa totiž tešila na Lukášovu svadbu. Tú mali naplánovanú na koniec septembra. Namiesto toho ich teraz čaká pohreb. Kňaz, ku ktorému by Lukáš so snúbenicou chodili na svadobné náuky, mu prišiel dať posledné pomazanie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy