Polojasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Riaditeľ (†35) pripravil deťom prekvapenie. Svoje mŕtve telo!
Zdielať na

Riaditeľ (†35) pripravil deťom prekvapenie. Svoje mŕtve telo!

Škandál za škandálom! Najskôr obvinenie na učiteľa fyziky, ktorý mal sexuálny pomer so svojou žiačkou, teraz zrejme samovražda. Keď učiteľka vošla do školy, nebola pripravená na hrôzostrašná pohľad, aký sa jej naskytol. V školskej družine totiž našla mŕtve telo 35-ročného riaditeľa. Neskôr našli policajti aj strelnú zbraň. Je tak zrejmé, že sa otec dvoch detí zastrelil....

Podľa detí sa riaditeľ správal inak

Ide pritom o školu c českom Bore, ktorá už čelí inému, sexuálnemu škandálu kvôli pomeru učiteľa fyziky so žiačkou. Že niečo asi ie je v poriadku, si u riaditeľa všimli aj samotní žiaci. "Bol trošku divný. Akože nebol tak živejší, že si z nás nerobil moc srandu," spomína na zmenené chovanie žiačka školy. Nasledovalo ráno, kedy riaditeľ asi všetko ukončil. "Pani učiteľka prišla úplne uplakaná a povedala, nech sa zbalíme a ideme ku šatniam."

Riaditeľa školy totiž v školskej družine našiel učiteľ. Policajti neskôr našli aj strelnú zbraň. Učiteľom okamžite nariadili, aby prerušili vyučovanie a deti vyviedli von - aby deti nevideli mŕtve telo.

List na rozlúčku a snubný prsteň?

"V dopoludňajších hodinách sme prijali oznámenie o tragickej udalosti. V objekte základnej školy v Bore bolo nájdené telo 35-ročného muža, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou spáchal samovraždu. Na mieste tragickej udalosti našli policajti list na rozlúčku," informovala tachovská policajná hovorkyňa Dagmar Jiroušková.

Nikto ale nevie, čo viedlo mladého muža k ukončeniu života. Nie je to údajne zrejmé ani z listu na rozlúčku. Vraj na ňom bol umiestnený snubný prsteň. Nejasné je tiež to, prečo tak urobil na pôde školy. "Okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodáva Jiroušková.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy