Jasno
19°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Koniec drogového biznisu. Mladíkovi (27) zhabali kriminalisti marihuanu
Zdielať na

Koniec drogového biznisu. Mladíkovi (27) zhabali kriminalisti marihuanu

Prešovskí kriminalisti zadržali mladíka, ktorý údajne obchodoval s drogami. Pri domovej prehliadke u neho našli marihuanu. Tú mal podľa informácií polície aj ďalej predávať. Mladík mal údajne dílovať už od polovice minulého roka...

Susedia v šoku

"Som úplne v šoku, že niečo také vedľa nás sa deje." "Viete, aké to je. Každý sa zavrie do svojho bytu a nikto nič nevie." To je reakcia susedov mladého Prešovčana. Len 27-ročný mladík býval v jednom z bytov na siedmom poschodí prešovského paneláku. Policajti mu boli na stope už dlhší čas, po domovej prehliadke skončil v rukách mužov zákona.

Marihuanu ďalej predával

Prešovskí kriminalisti mu prehľadali byt a našli marihuanu. Tú však nielen pestoval, ale ju aj ďalej distribuoval. Okrem marihuany zhabali policajti aj počítače, cez ktoré si mal zadržaný muž údajne zháňať klientov.

"Pri dnešnej domovej prehliadke bola zaistená marihuana v hmotnosti približne 50 gramov, ktorá bude podrobená znaleckému skúmaniu. Od druhej polovice minulého roka až doposiaľ si mal zabezpečovať zelenú rastlinnú sušinu, ktorú prechovával doma a následne ďalej distribuoval," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy