Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Drogová razia. Michal (26) s priateľkou si pochutnávali na perníku
Zdielať na

Drogová razia. Michal (26) s priateľkou si pochutnávali na perníku

Asi dvakrát týždenne si kupovali pervitín v Lučenci a v iných mestách. A hoci to znie nepravdepodobne, polícii tvrdia, že pre vlastnú potrebu... Mladú dvojicu z Rimavskej Soboty, však ešte v piatok večer zadržali policajti a klepli jej po prstoch!

Do paneláku na rimavskosobotskom sídlisku, podľa tvrdenia susedov, vtrhli maskovaní policajti okolo šiestej večer. Zaujímal ich jeden z bytov na šiestom poschodí.

Policajti v byte trochu vyvetrali...

Podľa našich informácií tam býva 26-ročný Michal aj so svojimi rodičmi a súrodencami. Tí boli v čase policajného zásahu v byte. Domová prehliadka, pri ktorej použili aj služobného psa, trvala asi štyri hodiny a policajti nevynechali ani pivničné priestory. To, čo hľadali, pravdepodobne aj našli. Mladého muža totiž odviedli v putách!

"Pernikári" putovali za mreže

Policajná hovorkyňa o prípade informovala až dnes. Vyšetrovateľ obvinil z drogovej trestnej činnosti nielen 26-ročného Michala, ale aj jeho 20-ročnú kamarátku Ivanu. Obidvaja sú stíhaní väzobne. U mladej dvojici policajti našli pervitín, z ktorého by sa dalo vyrobiť až 133 dávok.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

pervitin_striekačky

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy