Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Chlapci rezali do šteniatka. Chceli ho dobiť a zjesť...
Zdielať na

Chlapci rezali do šteniatka. Chceli ho dobiť a zjesť...

V rudnianských osadách vládne podľa našich informácii po sviatkoch obrovský hlad. Ten dohnal štyroch chlapcov k otrasnému činu. Na ulici našli 7-mesačné šteniatko. Nepodarilo sa im ho chytiť, tak mu začali ubližovať...

Šteniatko chceli zarezať a zjesť

"Zjesť... Zjesť." To bola reakcia chlapcov, ktorí chceli zarezať a zjesť malé šteniatko. Počas rozhovoru im bolo celý čas do smiechu. Na rozdiel od zraneného, skuvíňajúceho šteniatka. To našli Dávid a Laco na ulici.

Bez okolkov priznali, že ho porezali črepinami. "Som počula taký bolestný kvik psíka. Tak som sem prišla pozrieť a tu už boli cigáni a psíček bol v potoku, v tej zamrznutej vode," popísala strašné chvíle Zdenka, ktorá zareagovala na skuvíňanie. Zavolala teda na obecnú políciu.

V strese a zúrivé

Policajti psíka z vody vytiahli a dali ho do starého kabáta. Muži zákona mu pomohli aj napriek tomu, že zviera bolo pod vplyvom stresu veľmi agresívne. "Podozriví na mieste činu uviedli, aký mali zámer so psíkom. Chceli ho zbiť a zarezať," informovala náčelníčka tunajšej polície Denisa Milaniaková.

Chlapci so svojimi rodičmi išli na policajnú stanicu. Psík zase k veterinárovi. "Utrpel rezné poranenia na pravej a ľavej končatine. Plus, zistili sme obhliadkou chrupu, že mu chýba prvá stolička. Pravdepodobne bola vykopnutá," komentoval veterinár Ján Korim. Chlapcom hrozí za týranie polovica z trestnej sadzby 1 až 5 rokov. Podľa veterinára bol psík tak vystresovaný, že to môže mať uňho traumu na celý život. Napokon ho policajti odniesli do útulku.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy