Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Čierny deň pri Košiciach. Nehody vodiči (†25, †42) neprežili
Zdielať na

Čierny deň pri Košiciach. Nehody vodiči (†25, †42) neprežili

Nového roka sa nedožili. Presne na Silvestra sa totiž v blízkosti Košíc stali dve vážne dopravné nehody. Pri prvej sa čelne zrazilo auto len 25-ročného mladíka s protiidúcim vozidlom. Pri druhej prišiel o život 42-ročný muž... Viac zisťovala reportérka Janette Rákošová.

Čelne vpálil do protiidúceho auta

Predpoludním na Silvestra došlo medzi Moldavou nad Bodvou a obcou Jasov k tragickej nehode. 25-ročný mladík sa snažil so Škodovkou predbehnúť auto a vošiel do protismeru. Protiidúcemu Volkswagenu sa už nestihol vyhnúť a nasledovala čelná zrážka.

Podľa informácií Rákošovej k nej došlo na rovnej, prehľadnej ceste. Chlapec pochádzal z Košíc - okolia a čelnú zrážku neprežil. Obe vozidlá pritom skončili po skutočne silnom náraze mimo cesty. "Vyzeralo to tam hrozne, úplne zničené autá," informovala priamo z miesta nehody Rákošová. Druhý vodič skončil s ľahšími zraneniami v nemocnici.

Ďalšia tragédia za Ďurďošíkom

Približne v rovnakom čase došlo za obcou Ďurďošík v smere na Košice k ďalšej nehode, rovnako tragickej. Zahynul pri nej 42-ročný vodič. "Vodič osobného motorového vozidla značky Škoda Fabia zišiel z doposiaľ nezistených príčin mimo cestu. Pri nehode utrpel zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahol," informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy