Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Mamička, nezomri! Kričal chlapček po dopravnej nehode
Zdielať na

Mamička, nezomri! Kričal chlapček po dopravnej nehode

Nepozornosť vodičky spôsobila vážnu dopravnú nehodu pri obci Čilizská Radvaň neďaleko hraničného priechodu Medveďov. Mladá žena, ktorá v aute viezla svoje dve deti, nedala prednosť kamiónu.

Chlapci sú v poriadku, matka nie

34-ročná vodička si zrejme pri vychádzaní z Čiližskej Radvane nevšimla dopravnú značku STOP, náraz do kamiónu auto doslova zmietol z cesty. V aute sa s ňou viezli aj jej dve deti. 

6-ročný chlapček sediaci na sedadle vedľa vodiča i jeho mladší, trojročný braček boli našťastie pripútaní, náraz prišiel z ľavej strany mladá žena sa ťažko zranila. "My sme išli z Győru, sme videli, že z vedľajšej cesty, tá pani nedala prednosť a vrazila do kamióna," hovorí svedok.

Mamička, nezomri!

Vodič nákladiaku s cisternou plnou mlieka sa následne snažil vyhnúť zrážke s oproti idúcim vozidlom, stiahol sa na druhú stranu cesty a vrazil do elektrického stĺpu. "Boli sme 50 metrov od domu a tento náves nás trafil, keby sme neboli na takom veľkom aute, určite by sme zomreli všetci," dodáva svedok.

"Hneď som dobehol, keď som počul náraz! Vpredu sedel chlapček, ktorý objímal svoju mamu a kričal, mamička, nezomri. Vodič kamióna bol veľmi dobitý, sťažoval sa, že ho všetko bolí," hovorí ďalší svedok. Obe šokované deti sa mu podarilo vybrať zo zdemolovaného auta, okamžite ich vzal k sebe domov a ponáhľal sa späť k ich zranenej matke.

Ženu previezol do nemocnice vrtuľník

"Vodička osobného auta bola zakliesnená vo vozidle a ťažko zranená, museli sme ju z auta vystrihnúť s pomocou vyslobodzovacích zariadení," informoval Alexander Holczei z HaZZ Veľký Meder.

Maďarský vodič cisterny, z ktorej sa po náraze vyliali tisíce litrov mlieka, údajne utrpel len ľahšie zranenia. Vďaka jeho duchaprítomnosti štvorčlenná posádka v protiidúcom aute vyviazla bez zranení. Mladú ženu s ťažkými poraneniami previezol vrtuľník do bratislavskej nemocnice.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy