Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Cinkotov (42) bývalý spoluväzeň: Bude malá ryba medzi žralokmi
Zdielať na

Cinkotov (42) bývalý spoluväzeň: Bude malá ryba medzi žralokmi

Dušan Cinkota bude mať čoskoro za sebou prvý týždeň z osemročného trestu, ktorý mu odklepol súd. Za mrežami skončil pre drogovú trestnú činnosť. Do redakcie sa nám ozval muž, ktorý tvrdí, že Cinkyho spoznal ešte počas jeho prvého pobytu vo väzení.

Medzi žrolokov príde malá ryba

"Ja som bol s Cinkym. On bol v treste. On bol v justičáku, vydával stravu. Potom bol chvíľu v práčovni. On sa prebil s tými chalanmi. Ale bol medzi jednotkármi. Ale teraz pôjde medzi dvojkárov. To je ako keď dôjde medzi žralokov nejaká malá ryba," opisuje bývalý väzeň.

Takto opisuje momenty, ktoré na herca čakajú muž, ktorý sa s ním práve v bratislavskej base pred rokmi stretol. Ako sám tvrdí, vôbec to nebude mať ľahké. Aj u samotných spoluväzňov. "Najprv mu dajú ultimátum. Takí tí starší čo sú tam, Ačko trieda. Tí ho zatiaľ podržia. Ale, budú nákupy, tak sa posnaž," dodáva.

Údajne kým je v Bratislave, má sa dobre. Horšie však bude, ak sa dostane za väzenské múry mimo hlavného mesta. Jeho popularita mu vraj vôbec nepomôže.

On dostane milosť a iní nie?

"Ostatné väznice, to je štát v štáte. To sa nikto nikdy nedozvie čo sa tam vnútri deje. Pozrú sa na neho - "Á ty si Cinkota?" Tak budeš mať rajóny na tejto chodbe," opisuje väzeň.

Problémy mu pritom môže spraviť aj iniciatíva za jeho oslobodenie. Amnestia pre Cinkotu je vraj medzi odsúdenými na pretrase. "Je populárny herec, tak akože on dostane milosť a ostatní milosť nedostanú. Takže už to sa tam preberá," hovorí väzeň.

Téme sa venuje Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy