Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Agent Dušan Cinkota? Tento policajt tvrdí, že to nie je pravda!
Zdielať na

Agent Dušan Cinkota? Tento policajt tvrdí, že to nie je pravda!

Dušan Cinkota vraj nebol policajný informátor. Tvrdí to policajt, na ktorého sa práve známy herec odvolával. Mal mu vraj donášať. Dušan Cinkota alias Cinky sa aj na súde obhajoval tým, že v byte, kde ho chytili aj s drogami, bol iba pre informácie, ktoré mu mal následne dodať... Policajt to však odmietol.

Neviem, prečo si ma vybral...

Policajný operatívec sa postavil pred kamery TV JOJ len pod zárukou absolútnej anonymity. O ňom mal slovenský herec hovoriť pred súdom. "Neviem sa vyjadriť, prečo si vybral práve mňa... Jediné, čo môžem k tomuto prípadu povedať, je to, že pán Dušan C. v tomto konkrétnom prípade nevystupoval ako nejaká súčasť kontrolovanej dodávky," tvrdí policajt.

Sám však nechcel hovoriť o tom, nakoľko sa s hercom pred jeho dolapením poznal a či bol jeho informátorom. Cinkota ho však označil ako policajta, ktorému mal donášať. Podľa našich informácií však nepracoval na prípade, za ktorý Cinkotu odsúdili.

Pervitín pre vlastný biznis...

V byte si bol podľa rozsudku pervitín kúpiť pre seba a ďalší biznis. Jednoznačne tvrdí, že herec v tomto prípade nebol žiaden informátor a rozsudku verí.

"Máme tu nestranné súdy, ktoré rozhodli aj v prvom stupni aj v odvolacom konaní. Viac k tomu nemám čo dodať."
Od vyhlásenia verdiktu pritom uplynul už týždeň. Po Dušanovi Cinkotovi sa akoby zľahla zem. Aj policajní pátrači sú zatiaľ neúspešní.

Téme sa venuje Samuel Migaľ. Spojte sa s ním cez profil na Facebooku.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy