Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Streľba na svedka? Muž sa obával o život už pred tým
Zdielať na

Streľba na svedka? Muž sa obával o život už pred tým

Štyri výstrely mierené priamo na auto strážnika domu v lukratívnej štvrti Bratislavy, minuli Richarda zrejme len o chlp. V tejto chvíli ťažko povedať, či išlo len o výstrahu, alebo chceli strážnika naozaj zastreliť.

Do redakcie spravodajstva prišiel e-mail, ktorý bol pôvodne adresovaný ministrovi vnútra, policajnému prezidentovi, viceprezidentom, šéfovi inšpekcie ale aj špičkám Generálnej prokuratúry.

Svedok sa bojí o svoj život

Z e-mailu, ktorý bol napísaný 5. decembra je zjavné, že Richard sa bojí o svoj život. "Ja a ďalší svedkovia sme sa rozhodli podať na polícii trestné podanie, prípadne svedeckú výpoveď vo veci vraždy Romana Deáka. K tomuto úkonu som sa dlho odhodlával, nakoľko som sa, a stále sa obávam o svoj život, pretože informácie odhaľujú pozadie prípravy  vraždy a motív samotnej vraždy," píše sa v e-maili.

Meno Richarda nefiguruje v mafiánskych zoznamoch

Podľa toho, čo v tomto e-maili opisuje, policajný vyšetrovateľ trojicu svedkov neprijal. Prijať ich nakoniec mal šéf odboru špeciálneho určenia Šufliarsky, ktorý mal s nimi spísať miestoprísažné vyhlásenie. Jeho podstatný obsah zatiaľ pre bezpečnosť svedka nezverejníme. "Chcem uviesť, že som riadne zamestnaný, mám čistý register trestov, a nikdy som nebol spájaný so žiadnou zločineckou skupinou. Moje meno nefigurovalo v žiadnom zo zverejnených mafiánskych zoznamoch," píše sa v e-maili.

Téme sa venuje Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy