Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Streľba pod Slavínom! Polícia potvrdila pokus o vraždu
Zdielať na

Streľba pod Slavínom! Polícia potvrdila pokus o vraždu

Na úvod začíname streľbou v lukratívnej časti Bratislavy. Kukláči prepátravali okolie a Horský park. Zrejme ide o vybavovanie si účtov v podsvetí. Nitky a prepojenia vedú až k 13 rokov starej vražde Romana Deáka. Na prípad je od utorňajšieho večera uvalené informačné embargo.

Ľudia najprv počuli výstrely

V prominentnej lokalite neďaleko Slavína bývajú najmä politici, herci, podnikatelia a bratislavská smotánka. Len pár desiatok metrov od miesta činu majú sídlo rôzne ambasády, medzi nimi aj americká.

Podľa našich informácií ľudia krátko pred 21.00 pred jednou z luxusných novostavieb v Horskom parku počuli niekoľko výstrelov.

Celú zónu policajti hermeticky uzatvorili. Na mieste boli nielen zložky z bratislavského kraja, ale aj prezidiálni kukláči. Dohromady sa tu za noc vystriedalo desiatky, možno aj stovka policajtov.

Začala sa šíriť panika

Streľbu vyšetruje polícia ako úkladnú vraždu v štádiu pokusu. Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Prezídia Policajného zboru SR. Ako informovala hovorkyňa Prezídia PZ Andrea Dobiášová, momentálne prebiehajú procesné úkony, nie je preto možné poskytnúť žiadne bližšie informácie.

Podľa nášho dobre informovaného zdroja, terčom streľby mal byť Richard K., ktorý mal minulý týždeň polícii poskytnúť nové svedectvo a údajne aj alibi jednému z obvinených z vraždy kontroverného podnikateľa Romana Deáka. Toho samopalom rozstrielali v Dúbravke. V prípade z roku 1999 pritom po dlhých 13 rokoch nastal výrazný posun až pred pár mesiacmi.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy