Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Streľba v Bratislave. Žena venčila psa a našla mŕtveho brata (†36)
Zdielať na

Streľba v Bratislave. Žena venčila psa a našla mŕtveho brata (†36)

Na jednom z bratislavských sídlisk bolo v nedeľu rušno. Ráno tam našli zastreleného muža, miesto preto zabezpečila polícia. Telo zavraždeného ležalo v parku, kde sa často zdržiavajú bezdomovci. Muž mal mať údajne väzby na jednu z bratislavských skupín podsvetia, ktorá pôsobí v mestskej časti Dúbravka.

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH DIVÁKOV!

Dve rany do hrudníka

Zastreleného  muža našli dnes dopoludnia v parčíku v bratislavskej Dúbravke. Podľa našich neoficiálnych informácií muž utŕžil dve strelné rany do hrudníka. Vražednú zbraň našli neďaleko tela. Na mieste sú policajti, ako aj psovodi. Okrem miesta činu išli prehľadať aj neďaleké fitnescentrum, keďže nebohý bol v teplákoch.

"Operačné stredisko Krajského riaditeľstva  PZ v Bratislave prijalo po 9.30 hod. oznámenie, že na ulici Pod záhradami sa nachádza telo muža, ktorý nejaví známky života. Policajti zistili, že mŕtvym je 36-ročný Martin z Bratislavy," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Privolaný lekár podľa jej slov nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu.

Venčila psa, našla mŕtveho brata

Ľudia zo sídliska sa na mieste zvedavo zastavujú a zisťujú, čo sa stalo. Medzi inými sa tam pristavila aj žena, ktorá venčila psa. Zistila však hroznú správu, zabitým mužom je jej brat. Okamžite sa zrútila.

Policajný vyšetrovateľ už začal vo veci trestné stíhanie pre zabitie v súbehu s trestným činom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. "Vzhľadom na prvotné úkony vo vyšetrovaní  v súčasnosti nie je možné poskytnúť k predmetnému prípadu viac informácií," uzavrela Kurucová.

Vybavovanie účtov?

Je možné, že Martin zomrel ešte v noci cestou z neďalekého podniku, ktorý zvykol navštevovať. V piatok sa tam údajne zaplietol do potýčky. Či práve to môže súvisieť s jeho smrťou, vyšetruje polícia. Potrebné dôkazy im môže poskytnúť aj zbraň, ktorú zaistili na mieste.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy