Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladíka (23) vraj v Nitre uniesli dvaja neznámi muži
Zdielať na

Mladíka (23) vraj v Nitre uniesli dvaja neznámi muži

Dvadsaťtriročného muža ráno v Nitre údajne uniesli dvaja neznámi muži. Vraj ho prinútili nastúpiť do vlastného auta a vydali sa za mesto, ale cestou havarovali. Potom únoscovia ušli preč.

Nasadli vraj do auta a uháňali preč

Aspoň taká je verzia mladíka, ktorý zostal zranený v aute. Tvrdí, že ho s nožom v rukách údajne prinútili mladíci nastúpiť do jeho vlastného auta. Keď ho vraj posadili na zadné sedadlá, vypýtali si od neho kľúče. Jeden z nich sa mal potom posadiť za volant a aj s mladým mužom v aute odišli preč.

Neprešli však ďaleko. Osudnou sa im stala mierna zákruta, v ktorej dostali šmyk, vyleteli z cesty, prerazili oplotenie a zdemolovali billboard. Po únose, ktorý prekazila nehoda, šokovaného mladíka nechali vraj tam a utiekli preč.

V aute sa našla aj plynová zbraň

Muž ešte z takto zdemolovaného auta, ktoré sa prevrátilo na strechu, vyšiel von a išiel na políciu, ktorá je vzdialená asi 2 kilometre a tam povedal, čo
sa stalo.

Spolu s policajtmi potom prišiel k autu. O únose s nami, ale  hovoriť nechcel. Mladík má po nehode ľahšie zranenia. Kriminalistický technik v aute zaistil všetky stopy. Podľa našich informácii sa tam našla aj plynová zbraň. Čo sa presne odohralo, polícia stále vyšetruje.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy