Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hromadná bitka! Rozzúrení obyvatelia zaútočili na policajtov
Zdielať na

Hromadná bitka! Rozzúrení obyvatelia zaútočili na policajtov

Zarežem celú Tvoju rodinu! Takto sa vyhrážal 50-ročný muž z Medzilaboriec policajtovi. A to všetko iba preto, že ho v noci prišli do bytu upozorniť, aby nevystrájal. Ján však tvrdí, že nočný pokoj rušili susedia a on privolal políciu. Všetko sa skončilo hromadnou bitkou na chodbe bytovky.

Pán Ján sa mal polícii vyhrážať

Pán Ján z Medzilaboriec v noci počul, ako sa susedia, ktorí bývajú vedľa v byte,  hádajú. Ich kričanie dokonca zobudilo aj jeho deväť detí. Preto s manželkou privolali policajtov.

"Po príchode policajnej hliadky na miesto sa nikto nebil, pričom obe rodiny spoza dverí kričali, že ich napadli tí druhí," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Policajti preto zaklopali Jánovi na dvere. Lenže on tvrdí, že sa mu práve vtedy zasekli. "Hovorím, počkajte. Nedá sa otvoriť," bráni sa pán Ján.

Podľa polície sa im ale Ján spoza dverí vyhrážal, že ich zabije. Pridala sa k nemu aj jeho družka. "Policajtom sa vyhrážali, že ich pozabíjajú, porežú a že si nájdu ich členov rodiny a tých pozabíjajú," hovorí ďalej Džobanik.

Na chodbe sa strhla bitka

V bytovke sa nakoniec strhla bitka, do ktorej sa zapojili aj ostatní susedia. Ján priznal, že aj keď mal vypité, veľmi dobre si pamätá, ako ho policajt udrel.

Podľa polície bol útočníkom Ján so svojou partnerkou. "Mužova družka opakovane udierala päsťou policajta do hlavy a ramena," dopĺňa Džobanik.

Muž mal policajta surovo kopať do nôh a do rebier. Humenský vyšetrovateľ obvinil 49-ročného muža a jeho 41-ročnú družku z trestného činu útoku na verejného činiteľa.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy