Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž (39) oznámil smrť družky (†52). Mal ju dobiť na smrť!
Zdielať na

Muž (39) oznámil smrť družky (†52). Mal ju dobiť na smrť!

Dvojica prespávala v opustenej budove v Leviciach. 39-ročný Richard však zrazu oznámil na polícii, že jeho družka je mŕtva. Tvrdil, že zomrela nešťastnou náhodou. Napokon však vyšiel s pravdou von. Údajne ju mal po hádke a pití alkoholu dobiť päsťami na smrť!

Brutálne dobité telo Dariny

"Už nám tu lezú na nervy, že sem chodia. Tu už sú ako v hoteli, tu sa hádajú aj o svoje izby," sťažuje sa na časté návštevy polorozpadnutého domu majiteľ susedného. Brutálne dobité telo ženy našli práve v ňom. Podľa našich informácií Richard skoro ráno dobehol na políciu, že našiel mŕtve telo svojej družky.

To však, že nezomrela iba po obyčajnom páde, sa ukázalo takmer okamžite. Na tele mala totiž viaceré viditeľné zranenia. "Sú evidentné na hlave nebohej a na základe toho predpokladám vnútrolebečné závažné poranenia. Na základe mojej obhliadky predpokladám, že tam bola bitka," informovala obhliadajúca lekárka Marta Mančíková.

Bil ju ako zmyslov zbavený

Richard sa napokon údajne priznal. S Darinou si mali kúpiť alkohol a napokon po popíjaní sa pohádať. Preto ju ako zmyslov zbavený mal udierať päsťami, kopať a poskákať jej dokonca po hlave. "Ja som bol v robote a ženy počuli nejaký buchot a hádky. To stále denno denne, to tu niet sa čo čudovať, že sa to stalo," povedal majiteľ susedného domu.

Keď sa ráno Richard zobudil, zistil, že Darina je mŕtva. Presnú príčinu smrti určí pitva. Muž však zrejme skončí za mrežami. Policajti ho vypočúvajú a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy