Skoro jasno
18°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Chlapca (10) vylákal do kríkov. Vraj sa neovládol!
Zdielať na

Chlapca (10) vylákal do kríkov. Vraj sa neovládol!

Policajti z Bánoviec nad Bebravou objasnili ďalší prípad sexuálneho zneužívania dieťaťa. Tentoraz sa ho dopustil 22-ročný muž. Už v minulosti bol trestaný za krádeže. Tentoraz však vylákal do kríkov desať ročného chlapca a chcel ho zneužiť. Sľúbil mu za to 2 eurá. Keď chcel chlapec ujsť, násilník ho začal škrtiť. Dnes na súde všetko oľutoval.

Obvinený: Bola to veľká chyba

"Preplo mi, ja som sa vtedy neovládol. To bola moja veľká chyba," hovorí 22-ročný Pavol, ktorý chcel sexuálne zneužiť iba 10-ročného chlapca. "Obvinený pod zámienkou vylákal chlapca do kríkov, kde ho chytal na rôznych častiach tela, tak isto aj na intímnych," potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Za to, že s ním pôjde za kríky mu sľúbil dve eurá. Keď ale chlapec zistil, čo má násilník v pláne, začal sa brániť. Chlapca škrtil niekoľko minút. Potom sa mu podarilo ujsť. So zraneniami ho previezli do nemocnice. Útočníka chytili policajti z Bánoviec nad Bebravou. "Nech mi to odpustí, prajem mu šťastné a veselé Vianoce," odkázal násilník chlapcovi.

Násilník si teraz chce podrezať žily

Sudcu ktorý rozhodoval o jeho vzatí do väzby prosil, aby ho nechal na slobode. Nakoniec ale putoval za mreže. "Podľa sudcu je tu dôvodná obava, že pri ponechaní na slobode, by obvinený mohol pokračovať v trestnej činnosti," hovorí hovorca Krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus. "To bude na milión percent, že si podrežem žily, keď sa budem holiť," povedal obvinený.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články