Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nechutné! Z mačiatka si urobili futbalovú loptu
Zdielať na

Nechutné! Z mačiatka si urobili futbalovú loptu

Nasledujúca reportáž je až neuveriteľná. Dospelí muži zo Starej Ľubovne si z malého mačiatka urobili futbalovú loptu. O ubolené zviera sa nakoniec museli postarať policajti. Nezostávalo nič iné, iba mu poskytnúť nocľah na polícii. Nuž a zdá sa, že mačičke sa tam spalo naozaj dobre.

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH DIVÁKOV!

Odporná zábavka

Staroľubovnianskí policajti tentokrát nestrážili v zadržiavacej miestnosti  zločinca, noc tu strávilo utýrané mačiatko. Na políciu zavolali ľudia, že si štyria ľudia pohadzujú na ulici mačiatko a hrajú s ním futbal. Smutné je, že sa takto dokázali správať dospelí muži. "Mali ho vyhadzovať do vzduchu a viackrát kopnúť," priblížil Pavol Gaborčák z OR PZ v Starej Ľubovni.

Ubolené mačiatko ratovali policajti

Keďže sa celý tento nechutný incident stal večer, problémom bolo, kde mačiatko umiestnia. V Starej Ľubovni nie je útulok ani ochota niektorých kompetentných orgánov. Dokopané zviera tak robilo spoločnosť policajtom v nočnej službe. "My sme potrebovali nejako do rána prečkať, tak sme to zabezpečili v rámci našich možností," poznamenal Gaborčák.

A tak mačiatko spalo v klietke, ktorú mu požičali kynológovia, škatuľu od topánok doniesli muži zákona z domu, podstielku malo zo skartovaných papierov a mlieko z chladničky policajného riaditeľa. Na nezvyčajného hosťa v zadržiavačke sa hneď ráno prišli pozrieť takmer všetci policajti, mačiatko potom putovalo v aute mestskej polície na vyšetrenie.

Hľadá sa majiteľ

Približne 6 mesačný kocúr nemal našťastie nič zlomené, veterinár si myslí, že nejde o túlavé zviera. "Vyzerá to tak, že niekomu patrí," povedal veterinár Slavomír Truska. Ak si mačiatko počas víkendu neprevezú jeho majitelia, Vianoce už bude tráviť v rodine jedného zo staroľubovnianskych policajtov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy