Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Potraviny mali vykradnúť deti. Dostali chuť na sladkosti...
Zdielať na

Potraviny mali vykradnúť deti. Dostali chuť na sladkosti...

Deti dostali chuť na sladkosti, tak sa vlámali do potravín. Tvrdí to majiteľ vykradnutého obchodu v obci Lieskovec. Dôkazom je podľa neho to, že zmizli predovšetkým sladkosti. Navyše páchatelia sa do predajne dostali cez také malé okno, že dospelý človek by sa tadiaľ neprepchal.

Druhýkrát vykradnutá predajňa

Pre podnikateľa to je za dva mesiace druhýkrát vykradnutá predajňa. Majiteľ je presvedčený, že páchatelia museli mať jeho prevádzku vyhliadnutú už vopred, a že využili to, že budovu práve zatepľuje. Kým cez deň na lešení pracovali robotníci, v noci poslúžilo zlodejom. "Vpredu boli mreže, tie mreže vytrhli, vykopli," hovorí majiteľ potravín Miroslav.

Podľa pána Miroslava to vyzerá tak, všetko síce zosnoval dospelý, no na krádež napokon využil deti. Veď posúďte sami. "Niekto starší to rozbil a decká tu pustil do vnútra, pretože dospelý človek neprejde 40x40. To muselo byť nejaké decko," myslí si Miroslav.

Zmizli sladkosti za stovky eur

Zlodeji ukradli zopár drobných a aj kartóny cigariet. No o tom, že kradli deti, podľa majiteľa svedčí predovšetkým fakt, že zmizli hlavne sladkosti, a to za stovky eur. "Decká si zobrali čokolády, keksy a dezerty. Keď je vlámačka, tak každý ide po peniazoch alebo po cigaretách alebo po alkohole...," dodáva Miroslav. Polícia vyčíslila celkovú škodu na 800 €.Zlodejovi za túto krádež hrozia dva roky väzenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy