Polojasno
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Pneumatiky kradol v Nitre majiteľ pneuservisu
Zdielať na

Pneumatiky kradol v Nitre majiteľ pneuservisu

V okolí Nitry sa zlodeji najnovšie zameriavajú na zimné pneumatiky. Kradnú ich rovno zo zaparkovaných áut. Jeden takýto zlodej však skončil s putami na rukách. Chytili ho policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky.

Muž sa snažil ujsť

Policajti boli poriadne prekvapení, keď zistili, že pri krádeži "načapali" majiteľa pneuservisu z Maďarska. Mal to premyslené, mal však smolu. Tridsaťjedenročný muž prišiel v noci k parkovisku. V dodávke mal pripravené náradie a drevené hranoly. Pokojne odmontoval kolesá na autách.

Vo chvíli, keď už mal zlodej pripravené všetky štyri pneumatiky, išli okolo policajti. Podozrivého muža si všimli okamžite. Ten sadol do auta a snažil sa pred nimi ešte utiecť. PMJ-čkári ho ale šikovne zadržali.

Zlodej okradol viacerých

Muž mal na dodávke slovenské evidenčné čísla, ktoré boli kradnuté. Policajti však u neho našli aj ďalšie ukradnuté veci. "Podozrivý muž mal pri aute 4 disky s pneumatikami a kanistre s naftou," povedala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Muž chcel pneumatiky zrejme predávať v Maďarsku. Podľa našich informácií tam má pneuservis. V noci prišiel o kolesá aj majiteľ luxusného auta. Tieto sa však u zadržaného Maďara nenašli. Polícia krádeže stále vyšetruje.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy