Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Dievča (16) v šoku! Z jeho milenca (23) sa vykľula žena...
Zdielať na

Dievča (16) v šoku! Z jeho milenca (23) sa vykľula žena...

Prípad, akým sa momentálne zaoberajú policajti zo Starej Ľubovne, sa nerieši tak často. Mladé dievča sa až po niekoľkých mesiacoch vzťahu dozvedelo, že jej priateľ nie je mužského pohlavia! Dokonca s ním aj intímne žilo. V šoku ostala nielen rodina dievčaťa, ale aj rodina "partnera"...

Dievča sa priateľa nesmelo dotýkať

Vzťah trval jeden a pol roka a 16-ročné dievča svojho priateľa veľmi ľúbilo. Dokonca si ho niekoľkokrát priviedlo aj domov a zoznámilo ho so svojou rodinou. Nikto si nič zvláštne nevšimol, dokonca aj dievča, ktoré s milým intímne žilo. Jedinou podmienkou totiž bolo, aby sa ho priateľka nedotýkala.

Všetko odhalili až varovania na sociálnej sieti. Jej láska totiž nebola mužom, ale ženou! "Nikto to nezistil, ani babka, ani dedko. Ale ja som to nechcela nechať tak, lebo ja mám z toho psychické problémy," povedalo dievča.

Šokovaný aj otec klamárky

S mladým dievčaťom sa takto zahrávala 23-ročná žena a klamala tak aj jej príbuzných. V šoku však ostal aj ženin otec, ktorý nerozumel, prečo si po jeho dcéru prišli policajti. "To fakt? To čo preboha... Môj sprostý rozum toto nevie pochopiť. Šak na nej si všimnete ženské črty, čo bola tá slečna slepá?" komentoval ženin otec.

Nemalo šancu ho/ju spoznať

Podľa sexuologičky však zvláštne bolo najmä to, že žena neprezradila priateľke, teda svojej láske fakt, že je transsexuálom. 16-ročné dievča však nemalo šancu ani pri intímnych momentoch zistiť, že muž je vlastne žena. "Oni sa vedia tak hlavne psychicky na to pripraviť, že ani skúsenejší človek by na to neprišiel," upozornila sexuologička Danica Caisová.

Obe dievčatá pochádzajú z malých miest. Staršie z nich však už onedlho bude zrejme o tom, ako ublížilo nevinnému dievčaťu, môcť rozmýšľať za mrežami. "23-ročná žena je obvinená z prečinu poškodzovania cudzích práv a hrozí jej väzenie na 6 mesiacov až tri roky," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy