Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
ROZHOVOR. Dcéru Ellu (5) mi vzali chápadlá Rezešovcov, tvrdí otec
Zdielať na

ROZHOVOR. Dcéru Ellu (5) mi vzali chápadlá Rezešovcov, tvrdí otec

Rezešovci už majú svoju vnučku u seba. Len v stredu večer zachytili naše kamery babku, ako si s novým rozhodnutím súdu prišla k otcovi pre Ellu. Podnikateľ Erik Fischer hovorí o chápadlách mocnej rodiny. Stará mama Rezešová priestor na vyjadrenie nevyužila.

Chápadlá rodiny Rezešovej

"Ani v tom najhoršom sne som nechcel pripustiť myšlienku, že chápadlá a vplyvy rodiny Rezešovej siahajú tak ďaleko. Že dnes, v roku 2012 nie je orgán na Slovensku, ktorý je schopný rozhodovať nezaujato bez toho, aby sa nechal niekým ovplyvniť," komentoval otec malej Elly Erik Fischer krátko potom, ako si po vnučku prišla Eva Rezešová.

Dcéra Ella totiž doteraz žila spokojne v Barci s otcom. Stará mama však prišla spraviť poriadky a priniesla nový znalecký posudok, podľa ktorého žije jej vnučka v nevyhovujúcom prostredí u otca. Podľa našich informácií malo byť dievčatko odvedené bez vedomia zákonného zástupcu k psychológovi, ktorý jeho stav zhodnotil tak, že nie je vhodné, aby ďalej žilo u otca.

Ja nemám mať takýto papier?

Tá istá sudkyňa, ktorá ho zverila do opatery otca, vydala nový posudok, podľa ktorého má byť u starej mamy. Tento dostala priamo do ruky a nie poštou, ako je toho zvykom. Posudok preto priamo pred kamerami videl otec Erik Fischer prvýkrát.

"Ja nemám mať takýto papier, pani Rezešová?" pýtal sa zúfalý otec, ktorý je však rozhodnutý o dcéru bojovať ďalej. "Dostaneš ho zo súdu... Nerob to ešte ťažšie," odpovedala mu Ellina stará mama. S reportérom TV JOJ rozprávať odmietla. Viac si môžete pozrieť TU!

Matka sedí v Maďarsku

Ďalší súdny kolotoč sa odohráva v Maďarsku. Z väzenia by totiž Rezešovci chceli dostať dcéru a mamu Elly Evu Varholíkovú-Rezešovú. V auguste sa jej luxusné BMW zrazilo s Fiatom na maďarskej diaľnici M3. Vo Fiate vtedy zhoreli traja ľudia, ďalší utrpel také rozsiahle popáleniny, že im neskôr v nemocnici podľahol.

Eva Rezešová chce do svojej opatery získať i staršiu vnučku, 13-ročnú Sašku, ktorú má Eva Varholíková so svojím bývalým manželom, hokejistom Jánom Varholíkom. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy