Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Vynaliezaví díleri. Drogy schovali v treske
Zdielať na

Vynaliezaví díleri. Drogy schovali v treske

Zaujímavú večeru našli v aute u dvoch mladíkov policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry. 19-ročný mladík a jeho o 4 roky starší kamarát ukryli pervitín do šalátu z tresky. V rohlíku zase policajti našli dve prázdne striekačky.

Striekačky namiesto šunky

Pozornému oku policajtov z pohotovostnej motorizovanej jednotky neuniklo auto, ktoré malo tak špinavú ŠPZ, že ju nebolo vidieť. Vo vozidle sedel 19-ročný Peter a 24-ročný Róbert. Policajti si všimli na zadných sedadlách zaujímavý rožok. Trčali totiž z neho injekčné striekačky.

Pervitín v treske

Striekačky v pečive boli ale prázdne. Podozrivé auto prehľadali aj so špeciálne cvičeným psom. Pri zaisťovaní stop si posvietili aj na šalát z tresky. Práve tam bola ukrytá striekačka pravdepodobne s pervitínom. Podarená dvojica, tak mala po večeri a skončila s putami na rukách.

S drogami chytili aj ďalších

V prípade nitrianskych policajtov nejde o jediný takýto úlovok. Za 24 hodín našli ešte ďalších ľudí, ktorí mali pri sebe drogy. Napríklad ich pozornosť upútal mladík, ktorý odhodil na zem papier. Marihuanu, ktorú mal pri sebe, im následne dobrovoľne vydal.

Smolu mali aj dvaja muži zo Šoporne. Policajti ich chceli iba upozorniť na nefunkčné svetlá. Pri ich kontrole si však všimli, že muži odhodili vrecúško  s marihuanou. Policajti začali vo všetkých prípadoch trestné stíhanie za drogovú trestnú činnosť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy