Jasno
14°
Bratislava
Jozef (60) mal týrať manželku (56) niekoľko rokov
Zdielať na

Jozef (60) mal týrať manželku (56) niekoľko rokov

Najprv zabijem teba a potom seba. S týmito slovami zaútočil muž na manželku. Týranie malo trvať niekoľko rokov. Možno by aj naďalej pokračovalo, ak by sa žena nerozhodla manžela udať na polícii.

Obvinený pracuje v záchrannej službe

Na prípade je zarážajúce aj to, že údajný násilník je zamestnaný ako oblastný manažér v jednej zo záchranárskych služieb. Šesťdesiatročný muž zo Smižian vystrájal za oknami paneláku na sídlisku.

Podľa našich informácií s ním mala 56-ročná žena zažívať peklo niekoľko rokov. Po jeho vyčíňaní s nožom sa rozhodla konať. Vyhrážky našťastie neuskutočnil a skončil v policajnej cele.

Dosiaľ s ním vraj neboli problémy

Podarilo sa nám zistiť, že podobné vyčíňanie sa opakovalo škrtením svojej manželky s káblom či dusením vankúšom. Vraj sa žena nevyhla ani sexuálnu zneužívaniu. Zastihnúť sa nám ju nepodarilo.

Údajný násilník dnes predstúpil pred spišskonovoveského sudcu. Ten rozhodol o jeho vzatí do väzby počas vyšetrovania. Kontaktovali sme aj zamestnávateľa obvineného, tam nám ale potvrdili, že na muža dosiaľ neboli medzi jeho kolegami žiadne sťažnosti. Ak mu súd uzná vinu, za mrežami si môže posedieť šesť mesiacov až tri roky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy