Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Po hádke tragédia. Tehotnú mamičku (†37) zrazilo auto
Zdielať na

Po hádke tragédia. Tehotnú mamičku (†37) zrazilo auto

Nádej zomiera posledná. Príbuzní verili, že sa tehotná žena po nehode ešte postaví na nohy. Po pití a následnej hádke, kedy svojho druha bodla nožom, napokon vbehla rovno pod auto. Navyše tehotná. Ľubomíra z Belej nad Cirochou však napokon v stredu ráno svoj boj o život prehrala.

Osudná hádka

Dráma sa odohrala v pondelok večer a mala napokon tragickú dohru. "Opili sa s druhom, ona ho pichla nožom do hlavy... Vykrikovala, že čaká od neho decko," popísal zle začínajúci večer známy dvojice. 37-ročná Ľubomíra svojho druha, 28-ročného Petra napokon bodla nožom do hlavy. Ošetriť ho museli na chirurgii. Vtedy preľaknutá žena z vlastného konania utiekla z nemocnice rovno pod kolesá auta.

Zraneniam podľahla

Kým Peter odchádzal domov s tromi stehmi po vlastných, Ľubomíra zraneniam podľahla. "Je na prístroji a už sa s tým nedá nič robiť. V umelom spánku je... Ona má mozog tak poškodený, tú zadnú časť," povedala nám príbuzná Ľubomíry. Žena zomrela na ARE v sninskej nemocnici. Polícia nariadila súdno-znaleckú pitvu a prípad naďalej rieši ako ublíženie na zdraví.

Synovia o smrti matky nevedia

Ľubomíra bola už matkou troch detí. Jej chlapci sú už dva roky v detskom domove. Sama sa o nich totiž postarať nedokázala. "Chodila veľmi často sem, ozaj. Najčastejšie zo všetkých rodičov, čo tu majú deti... Mali pekný vzťah k matke," potvrdil nám zamestnanec detského domova. Chlapcov milovala aj ich matka aj príbuzní. Podľa pracovníkov o nich prejavila záujem aj krstná mama, Ľubomírina sestra.

O tom, že im zomrela mama, zatiaľ synovia nevedia. Na odporúčania psychológov im to opatrovatelia ani tak skoro nepovedia. Chlapci teda na pohrebe vlastnej matky podľa všetkého nebudú....

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy