Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ľudský hyenizmus. Hrob zničili na dušičky
Zdielať na

Ľudský hyenizmus. Hrob zničili na dušičky

Tisícky ľudí v týchto dňoch navštevovali cintoríny po celom Slovensku. A práve to je veľká šanca pre zlodejov aj vandalov. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili matka s dcérou zo Zohora.

Na mieste posledného odpočinku našli spúšť

Pana Amália se v piatok už pomaly chystala na návštevu cintorínu, keď jej pri dverách zazvonila suseda a oznámila jej, že im niekto na hrobe rozbil pomník. Paní Kimličková okamžite volala dcére. Spolu sa potom vybrali na cintorín, kde ich po príchode čakala spúšť.

Ani jedna zo žien netuší, prečo by im chcel niekto uškodiť, nepriateľov vraj nemajú. Poškodenie rodinnej hrobky obe ženy bolelo nielen preto ,že sa to stalo práve na Sviatok všetkých svätých. "Manžel sa narodil 1. novembra, pochovaný bol 1. novembra a a teraz aj ten pomník bol, bolelo to človeka," povedala pani Amália.

Zničený hrob rieši polícia

Prípadom sa zaoberá polícia. Vzniknutú škodu vyčíslili na asi 300 eur. Ako potvrdila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre hanobenia miesta posledného odpočinku.

K dispozici sú aj kamerové záznamy z areálu cintorína, na ktorých by mohli byť páchatelia zachytení. Rodina ale verí, že pokiaľ hrob zničil niekto pod vplyvom alkoholu, nájde odvahu a prizná sa sám.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy