Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Reťazová nehoda. Šofér chcel predbiehať v zákaze
Zdielať na

Reťazová nehoda. Šofér chcel predbiehať v zákaze

Niekoľko áut sa dnes zrazilo na ceste III. triedy medzi Pezinkom a Šenkvicami, výsledkom hromadnej dopravnej nehody však podľa hovorcu bratislavských policajtov Františka Peczára sú len ľahké zranenia. Nehodu pravdepodobne zapríčinil vodič VW Golf, ktorý jazdil v smere z Pezinka do Šenkvíc.

Šofér predbiehal tri ďalšie autá na úseku, kde to zakazuje vodorovné aj zvislé dopravné značenie. "Následkom toho vodiči idúci v protismere v snahe zabrániť zrážke s vozidlo VW Golf začali brzdiť, v dôsledku čoho došlo k zrážke štyroch motorových vozidiel," opísal situáciu Peczár.

Troch ľudí previezli do nemocnice

Tri osoby po nehode previezli na ošetrenie do nemocnice. Podľa predbežných informácií by malo ísť o ľahké zranenia. Alkohol v dychu vodičov nezistili. "Škoda na motorových vozidlách bola vyčíslená na 15-tisíc eur. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," dodal policajný hovorca.

Polícia hľadá svedkov

Polícia žiada prípadných svedkov dopravnej nehody, aby sa prihlásili na bezplatné telefóne číslo 158, prípadne prišli osobne poskytnúť informácie o jej priebehu osobne na ktorékoľvek policajné oddelenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy